Sajat Jawab Isu Nampak Benjol Pada Seluar


  Baru-baru ini kecoh apabila netizen mendakwa ternampak ‘benjolan’ pada seluar Sajat ketika sedang menyanyi di pusat karaoke sehingga ada pihak mendakwa yakin bahawa usahawan bengkong berkenaan merupakan seorang lelaki seperti yang didakwa selama ini.
  Difahamkan video berkenaan telah dirakam oleh rakannya, seorang jurusolek artis sebelum dimuat naik Sajat sendiri di laman Instagramnya.

  Disebabkan video berkenan, timbul pelbagai spekulasi itu menguatkan dakwaan bahawa Sajat merupakan seorang lelaki.
  Ruangan komen di instagram Sajat juga dihujani pelbagai reaksi netizen, bahkan ada yang meninggalkan komen lucah di ruangan komen berkenaan.

  Bukan itu sahaja, ada juga individu mendakwa bahawa suara yang menyanyikan lagu berkenaan bukanlah suara Sajat yang sebenar kerana didengar begitu berbeza dengan suaranya.
  Dalam pada itu, Sajat tidak hanya berdiam diri dengan tuduhan berkenaan. Dalam satu video yang dimuat naik di Youtube, Sajat ada menjawab beberapa isu yang dituduh oleh netizen mengenainya.


  “Semalam kita pergi karaoke, nampak tut parking tepi ke? Itu seluar awak. Lagi satu kita kan memang ada dua kemaluan..kenapa awak ni..memang jenis suka tengok kemaluan orang eh?
  “Kalau jalan-jalan tengok part tu dulu eh, kotorlah..gila seks you all ni. Habistu kalau kadang-kadang baju kurung tu ternampak alur tetek, boleh kata macam tu eh.
  “Kesian korang ni kan..tak kisahlah awak, parking tepi ke, parking kanan ke, parking belakang ke..parking hujung ke.
  “So stupid..I ni karaoke kot..pastu bila i nyanyi cakap i miming..ehh suara bila menyanyi lain..bila nyanyi automatik suara i lebih woman..I kan transfromer,” ujarnya tegas mengatakan itu suaranya yang asli.


  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...