2 Foto Wajah Terbaru Jihan Muse Bikin Korang Terkejut Besar


  Jangka masa lapan tahun bukanlah masa yg singkat namun bagi pelawak & pengacara standard, Jihan Muse.

  Dia & kekasih, Ungku Hariz Faizal Ungku Mohamed Fadli berjaya menyembunyikan kisah percintaan mereka dgn baik daripada pengetahuan media mahupun peminat.

  Jihan mula mencuri tumpuan apabila sering muncul bersama Hariz di majlis-majlis anugerah namun menurut pelawak ini, dia sudah lama muncul bersama namun apa yg mereka lakukan itu bukanlah bertujuan untuk memberitahu bahawa mereka akan melangkah ke alam yg lebih serius selepas ini.
  Saya tidak mahu soal cinta lebih menonjol, apatah lagi Hariz tidak menggemarinya. Saya & Hariz pendatang baru, kalau belum apa-apa sudah jaja cerita begitu, takut nanti orang meluat, katanya kepada Metro Ahad.

  Selain itu, Jihan mengakui walaupun sudah bergelar kekasih selama eight tahun, dia mahupun Hariz tidak pernah menetapkan tarikh atau waktu tertentu untuk mengikat mereka dgn pernikahan berikutan dua kali kegagalan apabila merancang perkahwinan.

  Bukankah jodoh itu Allah yg tentukan. Saya tidak pernah meletakkan sasaran waktu bila kami harus bernikah. Pernah sebelum ini saya membuat perancangan akan bernikah pda usia 23 tahun, tetapi gagal.

  Kemudian saya sekali lagi membuat perancangan untuk bernikah pda usia 27 tahun
  Tetapi ia tetap tak berlaku jg. Sekarang apabila usia melepasi 30 tahun, saya langsung tidak meletakkan sasaran. Kalau datang jodoh, saya terima dgn tangan terbuka, sama ada cepat mahupun lambat, jelasnya lagi.Sumber  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...